Menú

Dilluns, 1 de de juliol de 2013

La FBSTIB rep el premi nacional a la millor comunicació a l’àrea promoció de la donació

La Fundació Banc de Sang i Teixits dels Illes Balears (FBSTIB) ha rebut el premi a la millor comunicació a l’àrea de organització, gestió i promoció, otorgat per la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia en el XXIV Congrés anual

La comunicació guardonada ha estat “En busca de la convocatoria perfecta” que ha suposat una millora en la comunicació amb les persones que donen sang i un estalvi del 60% en dos anys del cost de la convocatòria. Per fer més eficient les invitacions adonar sang, s’ha analitzat la base de dades de donants, s’ha afinat en els criteris de selecció de donants, s’ha millorat la informació donada i s’actualitzat les formes de comunicació.

En aquest congrés, la FBSTIB va estar seleccionat per presentar tres comunicacions orals i dos comunicacions en format póster. Les comunicacions orals varen ser “En busca de la convocatoria perfecta” i “Una página web especializada en donación de sangre”. Els pósters duien com títol “Diez palabras valen más que una imagen”, “¿Por qué no vuelven los donantes?” i “Cómo conseguir nuevos donantes de aféresis: promoción directa versus indirecta”. A més a més, la FBSTIB es va presentar al premio de promoció amb la campanya “Tots Donam Una Mà” al ens públic de radiotelevisió a les Illes Balears, IB3.