Menú

Dimarts, 20 de de juny de 2017

El batle de Palma visita la Fundació Banc de Sang i Teixits

Avui, dimarts 20 de juny de 2017 ha visitat les instal·lacions de la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) el batle de Palma, José Hila acompanyat pel gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez. Durant la seva visita el personal ha explicat la labor que realitzen el Banc de Sang i el Banc de Teixits.

El batle de Palma ha manifestat el seu orgull davant la solidaritat des palmesans i del compromís que queden reflectides per les 14.358 donacions de sang que van realitzar al 2016. Un 38 % de les que es fan a tota Balears, més d’una tercera part. A més, 1.800 persones varen donar sang per primera vegada al municipi (un 9,4% més que l’any anterior). Palma té una taxa de donació de 35,6 donacions de sang cada mil habitants.

Palma compta amb varis punts fixos de donació de sang com són el Banc de Sang al carrer Rosello i Cazador, obert cada dia, l’autobús estacionat tots els dilluns a la Plaça d’Espanya i el centre de donació obert els dijous a Son Espases.

Cada any l’Ajuntament de Palma col·labora a la campanya de donació per les festes de Sant Sebastià. El personal de l’Ajuntament col·labora activament donant sang en les diferents campanyes a col·lectius com la Policia Local i els bombers. L’EMT va rebre al 2015 un reconeixement per recolzar la donació de sang.

Per altra banda, 23 de les 55 mares que van donar llet materna al 2016 són veïnes de Palma. 

Foto de grup:  El batle de Palma, José Hila, acompanyats pel gerent de la FBSTIB, Ismael Gutiérrez amb els directors tècnics del Banc de sang, Enrique Girona i del Banc de Teixits Antoni Gayà