Menú

Dijous, 21 de de setembre de 2017

Homenatge als donants de sang d'Eivissa i Formentera

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

El dimecres 20 de setembre la Fundació Banc de Sang i Teixits va celebrar un acte d'homenatge per als donants de sang de les illes d'Eivissa i Formentera que van superar en 2016 les 25, 50 i 75 donacions de sang en el cas dels homes i les 20, 40 o 60 donacions, en el cas de les dones. L'esdeveniment va tenir lloc a l'auditori de l'edifici polivalent de Cas Serres.

El director gerent de la institució balear, Ismael Gutiérrez, va iniciar la cerimònia amb unes paraules d'agraïment cap a tots els donants de sang i els va animar perquè continuessin amb aquesta gran labor. "Sou persones compromeses amb un gran sentit del deure. Salveu vides amb les vostres donacions”, va assenyalar orgullós.

Tots els assistents van rebre un diploma i un regal per premiar d'una manera simbòlica la seva solidaritat i altruisme en donar sang.

Un altre dels guardonats va ser l’ Institut Balear de la Natura (IBANAT), al que se li va concedir un diploma pel seu gran compromís en les campanyes de donació de sang.

L'encarregat d'amenitzar l'acte d'homenatge va ser el músic i productor Paco Fernández, que va delectar al públic amb una actuació inigualable i Chus Flores va ser la presentadora de la cerimònia.

La vicepresidenta del Consell d'Eivissa, Viviana de Sans, i la consellera insular de Territori, Pepa Marí, van ser algunes de les autoritats que van acudir a l'homenatge dels donants de sang.

Dades

Nombre de persones que en 2016 van superar les 20/25 donacions de sang 59
Nombre de persones que en 2016 van superar les 40/50 donacions de sang 24
Nombre de persones que en 2016 van superar les 60/70 donacions de sang 3
Nombre de persones que en 2016 van superar les 100 donacions de sang 1